Kom ook naar onze reünie!

De HHW is een bekend begrip in Voorst en omgeving. Een scoutinggroep met een rijk verleden. En dat al (ruim) 75 jaar!

De jongens startten op 16 november 1946 als ‘De Geuzen’ in Empe en de meisjes als ‘Prinses Marijke-vendel” in Voorst. Er waren zelfs nog meer groepen… Voor 10 gulden verkochten de gezusters Wilkens een stukje grond, waar in 1952 ons eigen clubhuis ‘De Vlam’ op werd gebouwd. Vanaf 1958 is dan uiteindelijk sprake van de ons zo vertrouwde Hélène H. Wilkensgroep.

Misschien ben jij (of bent u) wel een van de vele oud-leden of oud-bestuursleden die de groep hebben gemaakt tot de bloeiende groep zoals die op dit moment bestaat.

Hoe leuk zou het zijn om je oude scouting- of padvinderijvrienden weer eens te ontmoeten. Om herinneringen op te halen met je eigen groepsgenoten én uit te wisselen met leden die juist eerder of later bij de club waren.

Meld je snel aan! Op 17 september 2022 ben je van harte welkom bij Clubhuis ‘De Vlam’ aan de Halmen 1a in Voorst. De inloop is tussen 14.00-15.00 uur. Met een klein hapje en een drankje hopen wij een leuke middag te verzorgen. We sluiten rond etenstijd af met een “onvervalste scoutingmaaltijd”. Rond 19.00 uur verwachten we af te sluiten.

Opgeven kan via dit formulier. Mocht u niet over internet beschikken, dan kunt u natuurlijk ook opgeven met een briefje via de post: Hélène H. Wilkensgroep, De Halmen 1a, 7383 BG Voorst. Vermeld daarbij in ieder geval uw naam, contactgegevens en een indicatie van wanneer u lid was. Ook dieetwensen zijn voor ons handig om te weten.

Een vrijwillige bijdrage voor je deelname is van harte welkom! Je kunt dit bij opgave overmaken:

• rekeningnummer NL08 RABO 0362 85 28 55
  • t.n.v. Hélène H. Wilkensgroep
  • o.v.v. “Reünie” en uw voor- en achternaam.

Ter plaatse hangt natuurlijk ook de oude vertrouwde giftenbus waar je een contante bijdrage in kunt doen.

Hoort zegt het voort!! Kent u nog andere oud-leden? Informeer hen gerust!

Meld je aan en deel het op Facebook

1956: een groep welpen